Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

14 napos termék-visszaküldés

Elállás joga

Webáruházunkban készletünk erejéig lehetőség van a méretben nem megfelelő áruk cseréjére. A cserére való igényt a vásárlónak a kiszállítást követő 14 napon belül írásban vagy telefonon kell ügyfélszolgálatunkon bejelenteni. Cserélni csak használatba nem vett termékeket tudunk. Csere esetén a szállítási költség a vásárlót terheli.

postai visszaküldési cím: 2045, Törökbálint, Kastély u. 62. 

A cipőt kérjük szíveskedjen a számlával együtt küldeni.

Kizárólag új termékeket értékesítünk, ezért csak eredeti sértetlen dobozban sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. Kérjük a cipősdobozt ne dobja el, ne használja csomagoló anyagként postai küldéshez, ne ragasszon a dobozra semmilyen cimkét vagy matricát.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen a webáruházunk részére visszajuttatni, fenntartjuk magunknak a visszavásárlás mérlegelésének jogát.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban (levélben vagy e-mailben) vagy telefonon teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. Telefonon történő jelzés alkalmával a telefonbeszélgetés időpontját vesszük figyelembe a 14 munkanap beszámításakor.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő tizenöt napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). A termék visszaérkezését követő tizenöt napon belül a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát.

Keresés