Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Supinált bőr gyerekszandál, málna-bordó-v.rózsa. MAUS Sz-3v málna-bordó-v.rózsa. 21

Ár:
Webes bruttó ár:
10.000 Ft
5.000 Ft
Kedvezmény: 5.000 Ft
Kedvezmény: 50%
Maus márkájú bőr gyerekszandál magyar gyártótól. A speciális supinált talp egy gyógyászati segédeszköznek minősül. Natúr bőr felsőrész, bőr belső és talpbetét. Gumitalpa hajlékony. Tépőzáras.
Gyártó: Maus
Szállítási díj: 1.090 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Elérhetőség: Raktáron
Méret EURO:
Menny.:db

Paraméterek

Akciós nem
Felsőrész bőr
Jellemzők kültéri
Supinált igen
Szín  
Vízálló nem
Szezon nyári
Típus szandál

Leírás

Maus márkájú bőr gyerekszandál magyar gyártótól. A speciális supinált talp egy gyógyászati segédeszköznek minősül. Natúr bőr felsőrész, bőr belső és talpbetét. Gumitalpa hajlékony. Tépőzáras.

Felsőrész anyaga: bőr.

Bélés anyaga: bőr.

Talp anyaga: műanyag.

A Tanoda D and K Kft. fő profilja gyermekcipők és szandálok tervezése, gyártása; céljuk, hogy lábbelijeik ergonómikus kialakításúak legyenek. Termékeik kézimunkával, kizárólag bőrből készülnek bőr vagy szőrmebéléssel, saját formatalppal.

“Befelé dőlő sarkú láb esetén a cipősarok belső részének emelésével kompenzáljuk a sarok befelé dőlő helyzetét. Belső oldalon a sarok alá 5 mm-es kifelé lejtő éket helyeztetünk fel. Így az emelés a befelé dőlő állásban lévő sarokcsont tengelyét helyreállítja. Ezeknél a gyerekeknél kifejezetten fontos a lábtorna végeztetése…

Mit tudnak ezek a cipők?

A sarok belső élének 4-5 mm-es emelése a befelé billenő sarokcsontot aláékeli, helyzetét visszabillenti.

Mivel a lejtőre helyezett sarokcsont a cipő kérgét kifelé kinyomná → kigacsolná, nagyon fontos a cipőbe erősített magas kéreg behelyezése, mely a cipő tartósságának záloga, és fontos szerepet játszik a sarokcsont helyzetének megtartásában!

A sarok jó pozíciójának biztosításával lehetőséget kapnak a lábszárizmok, és a kis lábizmok, hogy erősödésükkel párhuzamosan felemeljék a boltozatokat, létrehozva az egészséges láb boltozatos alakját.

A szupináló gyermekcipőknek magas minőségi és szakmai feltételeknek kell megfelelniük. Több gyártó, többek közt a Tanoda Kft is rendelkezik egészségügyi minősítéssel. Ehhez felépítésükben, a felhasznált anyagok minőségében, tartósságukban magas követelményeket kell teljesíteniük.”

dr. Mizsák Lajos ortopédsebész szakorvos

A supinált termékek az egészségpénztáraknál elszámolható, mivel gyógyászati segédeszköznek minősül. A termék regisztrációs száma: GYEMSZI/011395-002/2014.

Amennyiben kívánja érvényesíteni a supinált cipők vásárlását valamelyik egészségpénztárnál, kérjük, jelezze ezt a Vásárlói üzenet rovatban. A számla kiállításához szükségünk lesz az egészségpénztár nevére, címére, a kártyatulajdonos nevére és tagi számára.

Származási hely: Magyarország.

Gyártó: Tanoda D&K.

Maus Sizes - szupinált szandál 300x548

Keresés