Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Richter

Richter

A Ferdinand Richter GmbH vállalat eseménydús vállalati történelme egészen a 19. század végén veszi kezdetét. Az idő folyamán a Richter gyermekcipők fokozatosan meghódítoták a világot – egy sikertörténet, amit Ausztriában építettek fel.

Legyen szó csecsemőkről, járni tanuló kisgyermekekről vagy kamaszokról, a Richter szem előtt tartja saját felelősségét a gyermekekkel szemben. Feladatának, amit a válallalt immár 65 éve rendíthetetlenül teljesít, a Richter a gyermekek érzékeny lábának a lehető legmegfelelőbb lábbeli gyártását tekinti. A tökéletes cipő alkotásához a Richter nem csak egyesíti tevékenységében a tradíciót és az innovációt, de figyelembe veszi a szülők és a gyermekek igényeit.

A Richter stílusa abban rejlik, hogy termékei egyaránt vonzóak legyenek a szülők és a gyerekek számára mint kinézetükben, mint kihagyhatatlan tualjdonságokkal való felszereltségükben a legmagasabb igények kielégítéséhez.

A speciálisan gyermeklábra tervezett Richter cipők nagyon gondosan válogatott, magas minőségű anyagokból készülnek azzal, hogy mindenféle tevékenységhez viselhetőek és kényelmesek legyenek bármilyen időjárásban.

DIVAT

A nemzetközi tervezői csapat folyamatosan szemmel tartja a legfrisebb felnőtt divat trendeket, így már ma tudják, mi az, ami lényeges lesz holnap a gyerekcipők piacán. Tehát a Richter cipők stílusa mindég trendi, megjelenésük merész, a színek vibrálóak. De mindez a lehető legnagyobb összhangban kapják a szemünk fényei!

FUNKCIONALITÁS

A Richter cipők nem csak egyszerűen takarják a lábakat.  Csak a legkíválóbb minőség kerül ki a gyártásból, kizárólag minőségi anyagok felhasználásával, különös figyelemmel arra, hogy a felépítés megfeleljen a gyermeklábak anatómiájának. Az innovatív elemek és az aprólékos kidolgozás mindig is elsődleges fontosságot élveztek. Az állandó minőségellenőrzéssel minden gyártási egységnél biztosítja, hogy folyamatosan a legkíválóbb minőség kerülhessen ki a vásárlókhoz.

SZÓRAKOZÁS

Amikor a gyerekek játszanak, szaladnak, másznak, akkor nincs arra idejük, hogy a cipőjükre vigyázzanak. Nem a gyerekek dolga ez – nekünk kell erre odafigyelnünk. A Richter cipők a legjobb társ minden játékban, bármilyen időjárásban, és bármilyen kalandhoz ez a megfelelő lábbeli, kicsik és nagyobbak számára egyaránt!

Hogy is kezdődött…

1893-ban Theresa és Wenzel Richter (később Rychtar) alapítottak egy cipőkészítő műhelyet a felső-ausztriai Linzben, a Gesellenhausstraße 13. címen. Már 1945-ben fiúk, Ferdinand Richter a legkiválóbb minőségű gyermek és fiatalok számára készülő lábbelik előállítására specializálódott. 1968-ra a Richter Children’s Shoes  Felső Ausztriából már Dániaba, Svédországba, Norvégiába, Finnországba és Lengyelországba exportál cipőket, valamint Oroszországba és az NDK-ba.

1978-ban a RICHTER & CO. lett az egyetlen nem olasz cipőgyártó, amely elnyerte a rangos cipőkészítő Oscar-t lábbeli dizájn terén az olaszországi Torinóban a neves Accademia Internazionale della Calzatura megítélése alapján.

A RICHTER & CO. megkapta a Kereskedelmi és Ipari Minisztérium engedélyét arra, hogy a cég kereskedelmi tevékenysége során használhassa az Osztrák Köztársaság nemzeti címerét.  

1987-ben a Ferdinand Richter GmbH elsőként vezette be az európai piacon a garantáltan vízálló és lélegző bőr gyermek csizmákat AQUADRILLO bejegyzett márkanéven.

1990-ben megalapították leányvállaltukat Magyarországon a Vasvári Sabaria cipőgyárral, megvásárolták a németországi Jela KG cipőkészítő vállalatot és a hozzátartozó szlovákiai Partizánske városkában található üzemeket. 2004-ben további terjeszkedéssel a vállalatcsoport megszerezte magának a magyarországi Siesta és a franciaországi GBB gyárakat.

Fair Step

Minden Richter lábbeli viseli a Fair Steps védjegyet, ami azt jelenti, hogy:

-a cipők gyártása során kizárólag biztonságos, természetes alapú anyagokat használnak fel,

-a Richter beszállítói is felelősségteljesen viszonyulnak a környezethez,

-minden munkafolyamat elvégzésével kapcsolatban a tisztességes munkakörülmények és a méltányos bérfizetés elveit alkalmazzák,

-a Richter-nél a minőségiranyítás folyamatos együttműködésben végzi teendőit a forgalmazókkal.

www.richter.at

Rendezés:

Keresés