Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garancia

Internetes vásárlás esetén a garanciális problémák kezelése ugyanúgy történik, mint bolti vásárlás esetén.

A www.nenoshoesgyerekcipo.hu webáruház üzletpolitikájának egyik alapja, hogy kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaz megbízható gyártóktól.

Természetesen a legjobb minőségű termékeknél is előfordulhat probléma. Ilyen esetben cégünk igyekszik gyorsan és szakszerűen orvosolni azt, természetesen a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

A webáruházunkban forgalmazott cipők minősége szállítás előtt minden esetben ellenőrzésre kerül. Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis olyan minőségi problémát tapasztalna, mely a rendeltetésszerű használat ellenére jelentkezik (anyaghiba, gyártástechnológiai hiba), akkor kérjük az info @ nenoshoesgyerekcipo . hu vagy nenoshoes @ fairvalue . hu e-mail címre jelezze azt, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Jelzését követően a legrövidebb időn belül – a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján - orvosoljuk a problémát. A garancia a vásárlás napjától számított hat hónapig kizárólag a vásárlást igazoló nyugtával vagy számlával érvényes. Bármilyen rendellenességet észlelnek, azt kérjük haladéktalanul jelezzék felénk. Felhívjuk figyelmét, hogy ha panaszát nem tudja személyesen intézni, akkor a meghibásodott termék hozzánk való eljuttatásának költsége Önt terheli. Amennyiben a hiba javítható, a terméket megjavíttatjuk és visszajuttatjuk Önhöz. Amennyiben a hiba nem javítható – az Ön választásának megfelelően - a terméket kicseréljük (aktuális készletünk lehetősége szerint) vagy visszafizetjük az árát. A csere minden esetben azonos méretre és típusra vonatkozik. Kivételt képez ez alól minden olyan eset, amikor nem tudjuk biztosítani az azonos modell cseréjét. A termék javítását, illetve garanciális cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, amennyiben be tudja mutatni a vásárlást igazoló bizonylatot, és ha a terméket rendeltetésszerűen, a termékleírásnak megfelelően használják. Amennyiben az igényét határidőn túl jelentette be, illetve ha a hiba oka az átadás után keletkezett (pl. természetes elhasználódás, helytelen kezelés vagy tárolás, erőszakos külső behatás), szavatossági igény nem teljesíthető. Ide tartoznak az alábbiak: természetes bőrbélés színezése, beázás (kivéve, ha a lábbeli vízálló köztes béléssel rendelkezik), bőrtalp elkopása viselés következtében, gumitalp kopása (a törés természetesen nem), sarokkopás illetve sarokflekk elhasználódása, nem megfelelő cipőápolás miatt keletkezett bőrhiba, rugós sámfa okozta esetleges eldeformálódás, bármilyen külső fizikai behatás miatt keletkezett sérülés. A hetedik hónaptól kezdve a 2 éves időtartam végéig - a vásárlónak kell bizonyítania a kijelölt intézet szakvéleményével, hogy a meghibásodás oka már az eladáskor benne volt a termékben. Vitás esetekben a garanciális és szavatossági igény érvényesítésének alapjául független szakvélemény szolgálhat.

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a szavatossági jogok elvesztésévei járnak az alábbiak:

- nem rendeltetésszerű használat,

- a szakszerű tisztítás, ápolás hiánya,

- a szakszerűtlen tisztítás, a felfedezett hiba (a rejtett anyag, vagy gyártás) nem azonnali jelentése,

– sérülés, vagy erőszakos behatás, rongálás,

- házilagos javítás.

postai visszaküldési cím: 2045, Törökbálint, Kastély u. 62. 

A cipőt kérjük szíveskedjen a számlával együtt küldeni. Reklamációval visszaküldött lábbelit pedig CSAK tiszta állapotban áll módunkban átvenni.

Keresés