Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés és szállítás

1. Fizetés:

Megrendelését többféle módon is kifizetheti: előreutalással vagy utánvéttel, bankkártyás fizetéssel, PayPal rendszeren keresztül vagy bankfiókban történő készpénz befizetésével.

simplepay otp en top 2022 Bankkártyás fizetés esetén válassza a fizetési opciók között a bankkártyás fizetést, majd ezt követően a Simple online fizetési oldalára irányítjuk át (OTP Mobil Szolgáltató Kft.), ahol befejezheti a tranzakciót. A vásárlás értéke pillanatokon belül megérkezik a Simple-hez, amiről Neno Shoes webshop is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését.
Cards logos 2022

A kártyaelfogadási rendszer támogatja a VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal történő fizetést. A kártyabirtokosok számára díjmentes a vásárlás az interneten.

A Simple (OTP) biztonsági rendszerei megvédik a Kereskedőket és a Vásárlókat is az online bankkártyás csalásoktól, visszaélésektől. Ez a megfelelően kialakított technikai rendszer többek között titkosított csatornák, kódolások, algoritmusok alkalmazását jelenti.

  PayPal logo A Nenoshoes.hu oldalon vásárolt termékeket ki tudja fizetni a PayPal rendszer felhasználásával. A PayPal fizetési rendszeren keresztül végzett átutalás két féle módon valósítható meg: a PayPal rendszer felhasználójának regisztrációjával vagy bank kártyával regisztráció nélkül. Válassza a fizetési opciók között a PayPal fizetést, majd ezt követően a PayPal oldalára irányítjuk át, ahol befejezheti a tranzakciót. A kártyabirtokosok számára díjmentes a vásárlás.
  MPL logo  Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét akkor kell átadnia, amikor a csomagot házhoz szállítják. Az utánvét díja (a szállítási díjon felül) 590 Ft (ÁFA-val).
UniCredit Bank logo Banki előreutalás vagy bankfiókban történő készpénz befizetése esetén a rendelés végösszegét kérjük a Fair Value Kft. 10918001-00000037-32930003 számú bankszámlaszámára szíveskedjen utalni a rendelési szám feltüntetésével a közlemény rovatban. Utalás és bankfiókban történő befizetés esetén a megrendeléstől számítva 2 munkanapon belül a megrendelés értékének bankszámlánkra be kell érkeznie, különben a rendelés törlődik.
   

 

 

 

 

2. Szállítás:

A megrendelt termékeket megkaphatja házhozszállítással futárszolgálat segítségével.

házhozszállítás Magyarország egész területén az MPL futárszolgálattal történik. Fix szállítási díj: 1290 Ft ÁFA-val, függetlenül a rendelt mennyiségtől.

MPL Csomagautómatába kérve a szállítási díj 1090 Ft ÁFA-val.

Ingyenes szállítás: 20000 Ft-os vagy nagyobb összegű rendelés esetén.

Utánvét díja a fizetési feltételekben tálalható.    

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton a rendelésében megadott telefonszámon az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti. Az őrzési idő: öt munkanap.

Szállítási címként szerepelhet lakás vagy munkahely címe is, itt azt a címet érdemes megadni, ahol napközben nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás várható időpontjában át tudja venni a csomagot. 

Kérjük a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját. (Megjegyzés rovatba írt szállítási címet nem tudunk elfogadni!)

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.

Cégünk a szállítást a rendeléstől számított 3-8 munkanapon belül teljesíti, amennyiben probléma merül föl ezzel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk értesíti Önt! A legtöbb rendelést 2-3 napon belül szállítjuk, de bizonyos esetekben tovább tart a szállítás.

2023.07.25.-től visszavonásig webboltunkban a teljes áras lábbelik árát 15%-kal csökkentettük. Az említett engedmény nem terjed ki a teljes mértékben boltunkban lebonyolított vásárlásokra. A bolti törzsvásárlói programunk nem terjed ki a webbolti vásárlásokra.

 

3. Visszaszállítás:

Kérjük visszaküldési szándéka előtt mindenképpen írásban vegye föl velünk a kapcsolatot (info @ nenoshoes . hu), hogy zökkenőmentesen tudjunk Önnel közreműködni.

postai visszaküldési cím: 2045, Törökbálint, Kastély u. 62. 

A cipőt kérjük szíveskedjen a számlával együtt küldeni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés költsége elállás vagy csere esetén Önt terheli, ezért bármilyen módot választhat erre. Tájékoztatjuk, hogy cserélni és pénzt visszafizetni kizárólag a termék fizikai megérkezését követően tudunk, eltűnt csomagokért felelősséget cégünk nem vállal.

Kizárólag új termékeket értékesítünk, ezért csak eredeti sértetlen dobozban sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. Kérjük a cipősdobozt ne dobja el, ne használja csomagoló anyagként postai küldéshez, ne ragasszon a dobozra semmilyen cimkét vagy matricát.

Elállás vagy csere esetén a terméket sértetlen állapotban az eredeti, sértetlen csomagolásával együtt tudjuk visszavenni. Reklamációval visszaküldött lábbelit pedig CSAK tiszta állapotban áll módunkban átvenni.

Az elállás jogáról bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási feltételekben olvashat!

Keresés