Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Crocs

Crocs

Eredetileg a Crocs cipőket hajózáshoz kezdték el gyártani, amihez szükséges a kiemelkedően csúszásmentes járótalppal és vízálló kivitelezés. A cipőkollekció mára kinőtte magát a mindenkori színpompás bebújós stílusból élvonalbeli divattá. A Crocs lábbelik egy szabadalmaztatott zártcellás műanyagból készülnek férfiak, nők és gyermekek számára tervezve.

A Crocs Inc. vállalalt 2002-ben indult Colorádóból, Boulder városából egyszerű, kényelmes vitorlás cipők gyártójaként. A Crocs név a kétéltű krokodilokra utal, akik a szárazföldön és a vízben is egyaránt remekűl érzik magukat. Jelenleg a Crocs™ lábbelik már több, mint 90 országban kaphatóak  és közel 300 modellből lehet válogatni mind a négy évszakhoz férfiak, nők és gyermekek számára. 2011-ben a márka első alkalommal ünnepelhette az 1 milliárd US dolláros éves forgalmi szint elérését.

CrocsliteMinden Crocs™ cipő belseje Croslite™ anyagból készül  - szabadalmaztatott  zártcellás műanyagból, ami biztosítja a cipők olyan tulajdonságait, mint a puhaság, kényelem, hihetetlenül kicsi súly, szagellenállóság, valamint azt, hogy a járótalp nem csíkoz. Manapság a Crocs™ kedvelők már minden típusú lábbelit beszerezhetnek ezzel a márkanévvel - az ikonikus klumpától, a vászon felsőrésszel készült cipőkön, a bőrcipőn, a magassarkú cipőkön át a szandálokig.

Világszerte a Crocs több, mint 500 értékesítési ponttal rendelkezik, és ez a szám folyamatosan bővül. A Crocs központi székhelye a kolorádói Niwot-ban található, és az egész világon közel 4,000 alkalmazottnak ad munkát.

A viszonzás folyamatosan erős vonalként van jelen a Crocs céges kultúrában. Ez az elkötelezettség a Crocs Cares nevű vállalati szociális felelősségi projekt elindítására adott alapot 2007-ben. A Crocs Cares arra hivatott, hogy változtasson a rászoruló gyermekek és családok életén olyan kezdeményezéseken keresztül, amik pozitívan hatnak a környezetre, az alkalmazottakra és a helyi és globális közösségekre. A Crocs Cares többek közt cipőket adományoz világszerte rászorulók számára és támogatja az önkéntes kezdeményezéseket azokban a közösségekben, ahol a Crocs tevékenységet folytat. A program elindítása óta több, mint 3 millió pár cipő került adományozásra a Crocs Cares szervezetén keresztül.

www.crocs.eu

Rendezés:

Keresés