Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bed'a obuv

A Bed’a cipőgyártó cég 2002 óta van jelen a csehországi piacon. A válallat hagyományos házi papucsok gyártásával kezdte tevékenységét. Ma a Bed’a-obuv cég az egyik legnagyobb cseh beltéri gyerekcipő, valamint női, férfi  és gyerek kültéri cipő gyártó, amely éves termelése eléri a 243 000 párat.

A cég Csehország Brno régiójában található Dél-Morvaországban.

Jelenleg a gyártási kapacitás eléri a 800-1000 párat naponta. A foglalkoztatott munkavállalók száma megközelíti a 40 főt.  Minden gyártási folyamatot a vállalaton belül oldanak meg.  

2008-ban a cég kibővítette a bőr gyerekcipő termékeinek skáláját három év felettiek számára készült lábbelikkel. A gyerekeknek készült kültéri és házi lábbelik minőségét a gyártó alátámasztja minőségi és biztonságossági tanusítvánnyal.

zirafa logo

A Bed’a-obuv által gyártott gyerekcipőket alávetik egy minősítő hatóság  által végzett tesztelésnek, melynek eredményeképpen megkapták a “Zsiráf” tanusító védjegy jelölést. Ez a védjegy egy egyértelmű jelzés a vevők számára arra vonatkozóan, hogy a termék megfelelt a minősítő vizsgálaton, a kialakítása és a felhasznált anyagok biztonságosak kisbabák számára.

Annak érdekében, hogy a gyermekek szülei és  a viszonteladók számára mindenféle káros anyagoktól mentes és megfelelően kialakított gyereklábbelit tudjon bemutatni, a Csehországi Cipő- és Bőripari Egyesület bevezette az “Egészséges lábbeli – cipők gyermeke számára ” és a “Zsiráf” védjegyet. A minősítési kritériumokat egy szakértői csoport határozza meg, amely szorosan együttműködik a Cseh Ortopéd Társasággal. A kritériumokat folyamatosan frissítik az egészséges gyereklábbelire vonatkozó aktuális ismeretek alapján.A “Zsiráf” jelölés egyike azoknak a márkaneveknek, melyek a “Cseh minőség” programhoz tartoznak.

A gyermekcipők önkéntes minősítése  a TS-ITC 2/98-as műszaki előírások alapján, a 3 éves alattiak számára készülő babacipők pedig a TS-ITC-276/2002-es műszaki előírások figyelembevételével történik.  Csak a tanusítvánnyal rendelkező cipők viselhetik a “Zsiráf” jelölést.Az eljárás teljes mértékben nyitott mindenki számára, aki minőségi , káros anyagoktól mentes gyermeklábbelit kíván a piacra vinni. Azonban a részvétel nem ingyenes és a díj meglehetősen magas. A minősítési eljárásnak nem csak a cseh cipő gyártók, de az importőrök is alávethetik termékeiket.

ceska kvalita logo

A Bed’a-obuv vállalat elnyerte a TOP QUALITY - KABO 2012 kitüntetést a kiemelkedő minőségű gyártásért, a felhasznált anyagok minőségéért, a kényelmességért és a gyártott lábbelik ergonómiai tulajdonságaiért. (KABO - nemzetközi cipő- és bőripari szakvásár, amit Brno-ban rendeznek).

A labbelik természetes anyagokból készülnek, többnyire pamutból és bőrből. Az alapanyagokat elsősorban a hazai gyártóktól szerzi be a vállalat, és ezek mind rendelkeznek egészségügyi tanusítvánnyal. A cipők megfelelnek a legmagasabb egészségügyi és anatómiai követelményeknek.

http://www.beda-obuv.cz/

Rendezés:

Keresés